Sójový olej



Obsah

Tento olej není vhodný pro tepelnou úpravu. Ideální je k přípravě salátů a můžete ho přidat při dušení na konci vaření.

Pokud je lisován za studena je cenným zdrojem nenasycených tuků a lecitiny. Obsahuje též vitaminy skupiny B, vitamin K, draslík, železo, fosfor a aminokyseliny.

Má pikantní a sladkou chuť a teplou povahu. Zvlhčuje střeva, je vhodný při zácpě a ničí parazity.




Hodnocení článku

Diskuze

0 KOMENTÁŘŮ
Žena sedící na barové stoličce hledí do telefonu. Ilustrace
Do diskuze zatím nikdo nepřispěl. Buďte první kdo napíše komentář.
Vstoupit do komunity

Na podobné téma

Granátové jablko

Zobrazit Článek

Granátové jablko

Grapefruit

Zobrazit Článek

Grapefruit

Hroznové víno

Zobrazit Článek

Hroznové víno

Mohlo by vás zajímat

Jak užívat čínské bylinné směsi

Zobrazit Článek

Jak užívat čínské bylinné směsi

Vrhněte se do boje s pigmentovými skvrnami

Zobrazit Článek

Vrhněte se do boje s pigmentovými skvrnami
5 min

Pálení žáhy a reflux nás nemusí zbytečně trápit – 2. díl

Zobrazit Článek

Pálení žáhy a reflux nás nemusí zbytečně trápit – 2. díl
7 min