Melounový salát se sýrem feta a mátou
![Melounový salát se sýrem feta a mátou](https://www.cestazelvy.cz/files/thumbs/mod_clanky/4198.3186250815.jpg?imageQuery=%2Fvar%2Fwww%2Fcestazelvy.cz%2Fweb%2Ffiles%2Fmod_clanky%2F4198.jpg%40Crop%3B0%3B0.23858988434998%3B1%3B0.67324650561918%26Resize%3B1904%3B552%3Bcrop%3B0%3B%23FFFFFF%26Quality%3B85)
Se začátkem podzimu vstupuje do našich kuchyní nekonečné množství chutí a vůní, které toto období nabízí. A právě v této podzimní době není nic lepšího, než se ponořit do kulinářských dobrodružství a využít suroviny, které nám podzimní příroda přináší.
Dnes pro vás máme recept na guláš z hlívy ústřičné s bramborami a dýní hokaido.
Pokud si přejete guláš zahustit, smíchejte hladkou mouku s trochou vody nebo vývaru a za stálého míchání ji postupně vmíchejte do hrnce. Vařte dalších pár minut, dokud se guláš nezahustí.
Tento hlívový guláš je skvělou kombinací hlívy, brambor a dýně, která dodává jídlu sladkou a jemnou chuť. Můžete si ho ozdobit čerstvými bylinkami, jako je nasekaná petrželka nebo koriandr, a podávat jako chutný teplý pokrm pro chladné dny.
Dobrou chuť!
Autor: Moudrá želva