Marináda



Obsah

Kořeněná zálivka, která se připravuje buď kyselá a jejím základem bývá ocet, citron, víno nebo enzymatická, připravená z ananasu, papáji apod. Do marinád se přidává pak olej a koření dle zvyklostí různých kuchyní.

Zde záleží na tom, co je základem marinády, takže povahu a chuť přebírá marinády podle použitých produktů.




Hodnocení článku

Diskuze

0 KOMENTÁŘŮ
Žena sedící na barové stoličce hledí do telefonu. Ilustrace
Do diskuze zatím nikdo nepřispěl. Buďte první kdo napíše komentář.
Vstoupit do komunity

Na podobné téma

Granátové jablko

Zobrazit Článek

Granátové jablko

Grapefruit

Zobrazit Článek

Grapefruit

Hroznové víno

Zobrazit Článek

Hroznové víno

Mohlo by vás zajímat

Jak užívat čínské bylinné směsi

Zobrazit Článek

Jak užívat čínské bylinné směsi

Seriál o bylinkách TCM - Zlatice převislá

Zobrazit Článek

Seriál o bylinkách TCM - Zlatice převislá
2 min

Kari z červené čočky s dýní

Zobrazit Recept

Kari z červené čočky s dýní
60 min