Sumach



Obsah

Kořenící prášek se získává se z palic keře škumpy koželužské a používá se hlavně v kavkazské kuchyni při přípravě masa tzv. šašliku.

Je teplé povahy a hořké chuti Vede dolů a povzbuzuje trávení.




Hodnocení článku

Diskuze

0 KOMENTÁŘŮ
Žena sedící na barové stoličce hledí do telefonu. Ilustrace
Do diskuze zatím nikdo nepřispěl. Buďte první kdo napíše komentář.
Vstoupit do komunity

Na podobné téma

Granátové jablko

Zobrazit Článek

Granátové jablko

Grapefruit

Zobrazit Článek

Grapefruit

Hroznové víno

Zobrazit Článek

Hroznové víno

Mohlo by vás zajímat

Jak užívat čínské bylinné směsi

Zobrazit Článek

Jak užívat čínské bylinné směsi

TCM jako pomocník v boji proti diabetu: Objevte sílu přírodní léčby

Zobrazit Článek

TCM jako pomocník v boji proti diabetu: Objevte sílu přírodní léčby
9 min