Zelená jarní cibulka


Má pálivou chuť a teplou povahu. Pomáhá při nachlazení, detoxikuje, podporuje pocení při horečce, při citlivosti na chlad, při bolestech hlavy, při zácpě i průjmu, ničí parazity. Je skvělá jako ozdoba, kdy nakrájíme zelenou nať a zdobíme s ní polévky a přílohy.

Obsahuje vitamin C, B2, B3, A, K. Z minerálů pak měď, fosfor, hořčík, draslík, chrom, mangan a vlákninu. Je též obrovským zdrojem flavonoidů.

Ovlivňuje dráhu plic a tlustého střeva. Má ostrou chuť a teplou povahu.




Hodnocení článku

Diskuze

0 KOMENTÁŘŮ
Žena sedící na barové stoličce hledí do telefonu. Ilustrace
Do diskuze zatím nikdo nepřispěl. Buďte první kdo napíše komentář.
Vstoupit do komunity

Na podobné téma

Granátové jablko

Zobrazit Článek

Granátové jablko

Grapefruit

Zobrazit Článek

Grapefruit

Hroznové víno

Zobrazit Článek

Hroznové víno

Mohlo by vás zajímat

Jak užívat čínské bylinné směsi

Zobrazit Článek

Jak užívat čínské bylinné směsi

Co udělá váš milovaný šálek kávy se srdcem? Překvapivé výsledky studie

Zobrazit Článek

Co udělá váš milovaný šálek kávy se srdcem? Překvapivé výsledky studie
7 min

Je žampion novou nadějí při léčbě novorozenecké žloutenky?

Zobrazit Článek

Je žampion novou nadějí při léčbě novorozenecké žloutenky?